25-06-2012 - Hetero Boy Shawn Gaat Tot Het Einde...

     

Wat je in het dagelijks leven wel niet tegen kan komen... Ik kwam deze knape hetero boy Shawn tegen en model staan leek hem wel spannend...Hij gaat door tot het einde...

 

14-07-2011 - Gay boy Ross

     

Gay boy Ross uit Breda is absoluut niet nerveus en vind het volgens mij super geil zijn lichaam te showen voor de camera. Ross kwam ik tegen op internet en het leek hem geil een film te maken... en dat is gelukt!!! Ross speelt enorm met de camera en de camera houdt van hem.

 

14-07-2011 - Gay boy Nilo

     

Gay boy Nilo uit Assen is een tikkie zenuwachtig maar wel super geil... precies wat we willen zien. In de film speelt Nilo graag met een paar buttpluggen, ze glijden er lekker makkelijk in. En spuiten kan ie zeker. Zou de cameraman van hem af kunnen blijven???

 

14-07-2011 - Gay boy Mounier

     

Mounier is een stille maar erg mooie genieter. Zijn grote tattoos tekenen zijn gespierde lichaam. Het is geen prater maar wel een goeie spuiter. Kijk hoe die met zichzelf speelt terwijl die lekker naar homo porno kijkt.

 

14-07-2011 - Gay boy Jim

     

Gay boy Jim is echt werkelijk waar super nerveus... wat ook zijn charmes heeft... Jim is een echte prater en dat kun je ook wel merken. Maar hij kan heerlijk met zijn lekkere lul spelen en heeft een enorme lading sperma op het eind.

 

14-07-2011 - Gay boy Jeff

     

Gay boy Jeff komt uit Assen en was wel in voor een leuke opname. Iedereen die ik film is wel een beetje nerveus, zo ook Jeff. Maar eenmaal op de slaapkamer komt deze boy op zijn gemak. Bekijk zijn lekkere grote pik en zie hoe die spuit op het eind... Ik mocht hem een "handje" helpen.